Τζέραρντ μέχρι το 2024 στη Ρέιντζερς!

Η Ρέιντζερς ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στίβεν Τζέραρντ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τον Άγγλο τεχνικό να ανταμείβεται για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί σε Σκωτία και Ευρώπη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Νέο συμβόλαιο που τον κρατάει κάτοικος Γλασκώβης μέχρι το καλοκαίρι του 2024 υπέγραψε ο Στίβεν Τζέραρντ. Η Ρέιντζερς ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον νεαρό Άγγλο τεχνικό γι’ ακόμα δύο χρόνια, καθώς το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022.

O “Stevie G” εξαργύρωσε την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν οι Σκοτσέζοι σε πρωτάθλημα και Europa League, αφού στην Premiership βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο και αντίπαλο δέος, Σέλτικ.

Παράλληλα, στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, η Ρέιντζερς πήρε το εισιτήριο για τα νοκ άουτ για πρώτη φορά μετά από οχτώ χρόνια. Γενικά, τη διετία που βρίσκεται στον πάγκο της Ρέιντζερς μετράει 55 νίκες, 26 ισοπαλίες και μόλις 13 ήττες σε 94 συμμετοχές.

To Top