ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τζήμας (Λάρισα): «Πολύ καλή ομάδα ο Άρης, με παίκτες ποιότητας και βαριά φανέλα»

Για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη αναφέρθηκε το μέλος του τεχνικού τιμ της Λάρισας, Γιάννης Τζήμας, σημειώνοντας πως ο Άρης είναι μια ποιοτική ομάδα με μεγάλη ιστορία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, μιλώντας για την προσπάθεια που γίνεται στην Λάρισα τόνισε: «Έχει γίνει και γίνεται πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλα τα μέλη που βρίσκονται στον σύλλογο. Μέσα σε έναν μήνα έπρεπε να παρουσιάσουμε αφενός μια οργανωμένη ομάδα σε διοικητικό επίπεδο, αφενός μια ισχυρή ομάδα στο παρκέ. Πραγματικά έχουν κάνει όλοι τεράστια προσπάθεια και πλέον βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο σε όλους τους τομείς».

Αναφορικά στον αγώνα με τον Άρη, ο Λαρισαίος τεχνικός δήλωσε: «Πρόκειται για ένα κομβικό ματς για μας καθώς χρειαζόμαστε τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για λόγους ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Ο Άρης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με παίκτες ποιότητας και βέβαια μια τεράστια ιστορία, με βαριά φανέλα.

Όπως και να έχει όμως εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη. Θέλουμε και μια καλή εμφάνιση, αλλά το πρώτο ζητούμενο είναι να κερδίσουμε το ματς.

Για να πετύχουμε όμως τον στόχο μας χρειαζόμαστε και την στήριξη των φιλάθλων της πόλης. Θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο και με την παρουσία τους, το χειροκρότημά τους να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε. Αυτή η ομάδα ανήκει στην πόλη, ανήκει στην Θεσσαλία και θα πρέπει να στηριχτεί από όλους».

To Top