Τζαμάλ Μουσιάλα: «Στόχος μου η κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας»

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για τις φιλοδοξίες του πριν αναχωρήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα, ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, έχοντας μόλις 11 γκολ, μαζί με τον Σαντιό Μανέ, το οποίο τον καθιστά τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των Βαυαρών για το 2022-2023.
Παρόλο που δεν είναι «καθαρός» επιθετικός, η «σχέση» του με τα αντίπαλα δίχτυα είναι κάτι παραπάνω από συχνή. «Μου αρέσει μα σκοράρω. Το να είσαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σου είναι πολύ καλό».

Η αποχώρηση Λεβαντόφσκι και η σύγκρισή του με το Μέσι
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε επίσης και για τα κομπλιμέντα που έχει δεχθεί ανά καιρούς, τα οποία τον συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσι. «Είναι τιμή μου που κάποιοι θρύλοι του ποδοσφαίρου κάνουν αυτή τη σύγκριση. Δεν αισθάνομαι επιπλέον πίεση για αυτό, είναι κίνητρο για εμένα», τόνισε. Όσο για την αποχώρηση Λεβαντόφσκι, ο ίδιος είπε: «Ο Λέβα είναι ένας σπουδαίος παίχτης με πολλά προσόντα, πετυχαίνοντας πολλά γκολ. Όμως, πάντα είχαμε ποιοτικούς παίχτες, που ίσως τώρα φανούν λίγο παραπάνω».
Τέλος, ο Μουσιάλα μίλησε και για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Έχουμε πραγματικά μια πολύ δυνατή ομάδα και μπορούμε να πάμε αρκετά μακριά. Υπάρχει αρκετή ποιότητα και μπορούμε να παλέψουμε για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν πρέπει, όμως, να ξεγράφουμε τα φαβορί όπως είναι η Βραζιλία, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, την Αργεντινή και τη Γαλλία».

To Top