ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζανακάκης; “Αποτύχαμε όλοι! Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά τον ΟΦΗ…”

Η παραμονή του Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ και η αδυναμία επίτευξης του στόχου του προβιβασμού στη πρώτη τη τάξει Εθνική κατηγορία, δεν άφησαν ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων»

Οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» έχουν το δικό τους μερίδιο στην φετινή αποτυχία και ο Μανώλης Τζανακάκης δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες αναγνωρίζοντας ότι αποτελούν μεγάλο κομμάτι του προβλήματος. Αναλυτικά όσα είπε στην “Arena Press”:

Πώς νιώθεις για την εξέλιξη της φετινής σεζόν;

«Πιστεύω πως δεν υπάρχει άλλη λέξη εκτός από την αποτυχία. Δεν “ανεβάσαμε” την ομάδα και φταίμε όλοι γι αυτό, δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν μας. Θεωρώ ότι έχουμε την μεγαλύτερη ευθύνη ως ποδοσφαιριστές και πως θα πρέπει να την αποδεχτούμε αδιαμαρτύρητα».

Προσωπικά είσαι επηρεασμένος από αυτήν την εξέλιξη;

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα, δεν το περίμενα και δεν το πίστευα. Θεωρούσα ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να “ανεβάσουμε” αυτήν την ιστορική ομάδα, ενώ ακόμη περισσότερο με στεναχωρεί και η ευκαιρία που έχασα με τον ΟΦΗ».

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ»

Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός αναφέρθηκε και στην φάση του 94ου λεπτού στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, όπου δεν κατάφερε από πολύ πλεονεκτική θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Ηρακλείου.

Σου έμεινε στο μυαλό εκείνη η στιγμή;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ για μία εβδομάδα μετά από αυτή την ευκαιρία. Θυμάμαι πως έστειλα τη μπάλα άουτ, ο αγώνας έληξε και γύρισα στους συμπαίκτες μου, τότε κατάλαβα την απογοήτευση στα πρόσωπά τους. Πήγαμε στα αποδυτήρια, κανένας δεν μου είπε τίποτα, όμως ένιωθα ότι το κλίμα δεν ήταν καλό και δεν μπορούσα να το δεχτώ».

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω και με δεδομένο ότι ο Άρης δεν ανέβηκε, θα άλλαζες την απόφασή σου να αγωνιστείς στους «κιτρινόμαυρους»;

«Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, είμαι σίγουρος ότι θα έκανα την ίδια επιλογή, δεν μετανιώνω που αγωνίστηκα στον Άρη είναι μία μεγάλη ομάδα, που απλά βρίσκεται σε μία κακή στιγμή και πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος μας». Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να παραμείνεις στον Άρη και την επόμενη χρονιά; «Έχω δεθεί αρκετά με τους συμπαίκτες μου και το κλίμα που υπάρχει είναι καλό, ωστόσο αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτώ πριν πάρω την απόφασή μου γιατί δεν εξαρτώνται όλα από μένα αλλά και από την ομάδα».

«Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και πολύ στεναχωρημένος και είναι λογικό και δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να πούμε σε όλους αυτούς που μας στήριξαν και βρέθηκαν δίπλα μας παντού».

To Top