ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζανακάκης: «Καιγόμαστε περισσότερο από τον Άρη, έχει μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ»

Ο Μανώλης Τζανακάκης μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Άρη, τονίζοντας την ποιότητα που έχουν οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova…

Για την έλευση του νέου προπονητή: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε ο Τραϊανός (σ.σ. Δέλλας) προπονητής και όλο το τιμ είναι άνθρωποι με προσωπικότητα που εμπνέουν σεβασμό. Καθημερινά προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτά που μας λένε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να αλλάξουμε μερικά πράγματα σε ότι αφορά το στυλ παιχνιδιού μας. Σιγά-σιγά θα καταφέρουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια πράγματα και οι νίκες θα έρθουν στη συνέχεια” τόνισε αρχικά.

Για να συνεχίσει: “Αρχικά, δεν ήμασταν πολύ παραγωγικοί σε ότι έχει να κάνει με τη δημιουργία φάσεων και αυτό πιστεύω έπαιξε μεγάλο ρόλο για να μην έχουμε ακόμα τρίποντο. Δεν απειλούσαμε τον αντίπαλο και είχαμε πιο πολύ παθητικό ρόλο. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα για να έρθουν τα αποτελέσματα.”

Για το σημερινό παιχνίδι: “Το θέμα είναι να είμαστε εμείς σοβαροί. Παίζουμε στην έδρα μας. Είναι ένα ματς που το θέλουμε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι εμείς καιγόμαστε περισσότερο από τον Άρη. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να είμαστε σοβαροί. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο από τα υπόλοιπα ματς γιατί ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα.”

Για τον Άρη: “Το ρόστερ αρχικά είναι πληρέστερο. Έχει βάθος με δύο ισάξιες ενδεκάδες που είναι ένα μεγάλο “ατού” για να μπορέσεις να πρωταγωνιστήσεις στη κατηγορία. Έχει μεγάλη ποιότητα σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ΑΡΗ, ότι έχει βάθος με πληθώρα ποιοτικών ποδοσφαιριστών και γενικά έχουν φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο.”

To Top