ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζανακάκης: “Καταφέραμε και αλλάξαμε την κατάσταση – Ο κόσμος είναι φοβερός”

Ο Μανώλης Τζανακάκης τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη, για την εικόνα του Άρη και την βελτίωση που έχει δείξει το τελευταίο διάστημα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

“Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Θέλαμε να διευρύνουμε το σερί μας. Στην Ξάνθη, βρισκόμασταν σε ένα οριακό σημείο. Είπαμε ότι… ή τώρα ή ποτέ. Καταφέραμε και αλλάξαμε την κατάσταση. Πήραμε μία μεγάλη νίκη αλλά πρέπει να προχωρήσουμε επειδή έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Πανιώνιο”, τόνισε αρχικά και συνέχισε: 

“Πρώτα είναι ο Πανιώνιος. Μετά μπαίνουμε στα ντέρμπι. Στον πρώτο γύρο δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά”.

Για την πλειάδα επιλογών που υπάρχουν πλέον στην ομάδα:“Οταν παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, υπάρχουν απαιτήσεις. Χρειάζονται παίκτες σε όλες τις θέσεις και ο καθένας να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Ο ανταγωνισμός, μόνο καλό κάνει”.

Για την παρουσία του κόσμου χθες στην Τρίπολη:“Ο κόσμος είναι φοβερός. Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα., Ελπίζω να τον ανταμείψαμε την εμφάνισή μας και τη νίκη”.

To Top