ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζανακάκης: «Να βγάλουμε εγωισμό, να μην μας πάρει από κάτω»

Ο Μανώλης Τζανακάκης ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας ότι ο Άρης θα πρέπει να βγάλει εγωισμό μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κρητικός αμυντικός σκιαγράφησε αρχικά την ψυχολογία των συμπαικτών του λέγοντας ότι… «είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Πρέπει να μας πεισμώσει, να βγάλουμε εγωισμό και να επανέλθουμε στο επίπεδο που ήμασταν. Να μας γίνει μάθημα και να διορθώσουμε άμεσα τα λάθη μας». Σχετικά με το παιχνίδι έκρινε ότι ο Άρης δεν το διαχειρίστηκε έτσι όπως έπρεπε. «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε πολλές φάσεις. Δεν ήμασταν ουσιαστικοί όπως σε άλλα ματς, δεν παίξαμε κάθετα. Δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι ότι χάσαμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να επανέλθουμε σύντομα στα θετικά αποτελέσματα.

Σε ερώτηση για τη σχέση του με τον Γιάννη Πετράκη, απάντησε ότι… «είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος. Τα είπαμε πριν το παιχνίδι», ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα ντέρμπι σε μια δύσκολη έδρα. Θα πάμε για να δώσουμε την ψυχή μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

To Top