ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζανακάκης: “Πάμε για την νίκη, θα τα δώσουμε όλα”!

Ο Μανώλης Τζανακάκης επιστρέφει για μια ακόμη φορά την Κρήτη και ετοιμάζεται μαζί με τους συμπαίκτες του να πάρουν ένα ακόμη πολύτιμο “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Κρητικός αμυντικός του Άρη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για την αλλαγή προπονητή και τον αγώνα της Κρήτης.

Αναλυτικά:

Για τις πρώτες μέρες του Σάββα Παντελίδη στην ομάδα του Άρη: “Η διακοπή μας βοήθησε να γνωρίσουμε καλύτερα τον νέο προπονητή. Να μας πει αυτός τι θέλει να αλλάξουμε και να έχουμε χρόνο να το δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι.

Θέλουμε χρόνο αλλά ο προπονητής μας, μας τα εξηγεί πολύ καλά, μας βλέπει πάρα πολύ καλά αυτές τις μέρες που είναι κοντά μας και εμείς από τη πλευρά μας πρέπει να τα αφομοιώσουμε όσο πιο γρήγορα και να προσαρμοστούμε στα θέλουμε ώστε αυτό να βγει στον αγωνιστικό χώρο.”

Για το παιχνίδι της Κυριακής και το επόμενο διάστημα: “Το Γεντί Κουλέ είναι από τις δυσκολότερες έδρες στο πρωτάθλημα. Εμένα είναι ο τόπος μου και είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, αλλά πάμε για τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα. Κάποια αρνητικά αποτελέσματα μας άφησαν πίσω, αλλά όχι τόσο πολύ. Αν φέρουμε καλά αποτελέσματα στα επόμενα ματς, θα έρθουμε ξανά στο στόχο μας που είναι η πεντάδα.”

To Top