Τζανόπουλος στο PRESSARIS: “Περιμένουμε τον Άρη – Δύσκολα να αλλάξει όμιλο, είναι στενά τα κριτήρια”

Ενήμερος για τις εξελίξεις που αφορούν τον Άρη και την πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου να συμμετάσχει τελικά στο πρωτάθλημα της Football League 2, εμφανίστηκε o πρόεδρος της επιτροπής της τρίτης εθνικής κατηγορίας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο PRESSARIS ξεκαθάρισε πως οι «κίτρινοι» δεν έχουν αποστείλει ακόμα επίσημο έγγραφο στη Football League 2, κάτι που περιμένουν να γίνει ως αύριο, ενώ ξεκαθάρισε και τι ισχύει για τον καταρτισμό των ομίλων και το αν ο Άρης μπορεί να «επιλέξει» αυτόν στον οποίο θ΄ αγωνιστεί.

«Γνωρίζω πως οι άνθρωποι του Άρη έστειλαν σήμερα το πρωί στην Ελληνική Ομοσπονδία υπογεγραμμένο το έγγραφο, ζητώντας και επίσημα ανάκληση της συμμετοχής τους στο κύπελλο και πλέον περιμένουμε να κάνουν αντίστοιχο και με τη Football League 2, ώστε να μας γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους η ομάδα ν΄ αγωνιστεί στην Τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανόπουλος, για να προσθέσει:

«Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, αλλά πιθανολογώ πως θα γίνει αύριο από την στιγμή που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ η γ.σ. του Ερασιτέχνη».

Επίσης, ερωτηθείς για το τι ισχύει στην περίπτωση του καταρτισμού των ομίλων και το αν οι «κίτρινοι» έχουν δικαίωμα επιλογής, ξεκαθάρισε πως: «Σεβόμαστε τον Άρη και τον κάθε Άρη, όμως, από την στιγμή που υπάρχουν κριτήρια για τον καταρτισμό των ομίλων, οφείλουμε να τα σεβαστούμε. Αυτά δεν είναι άλλα από τα γεωγραφικά κριτήρια. Από την στιγμή, λοιπόν, που οι υπόλοιπες ομάδες της Θεσσαλονίκης θ΄ αγωνιστούν στον 1ο όμιλο, αυτό θα γίνει και με τον Άρη».

To Top