ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζανόπουλος στο PRESSARIS: “Στον 1ο όμιλο ο Άρης, δεν επηρεάζει η παρουσία κι άλλων ομάδων από τον ίδιο νομό”

Τον προγραμματισμό του για την Γ΄Εθνική είναι υποχρεωμένος να επισπεύσει πλέον ο Άρης και ένα από τα ζητήματα που έχουν τεθεί προς διερεύνηση τις τελευταίες ώρες είναι ο όμιλος στον οποίο θα συμμετέχουν οι “κιτρινόμαυροι”.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο της επιτροπής του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας, Μιχάλη Τζανόπουλο, ο οποίος έδωσε την δική του ερμηνεία στο άρθρο 14 της προκήρυξης του πρωταθλήματος που αναφέρεται στο ενδεχόμενο παρουσίας περισσοτέρων από το τεσσάρων ομάδων από τον ίδιο νομό σε ένα όμιλο:

“Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει όμιλο ο Άρης. Θα παραμείνει στον πρώτο, όπως έγινε και πέρσι. Η ερμηνεία του άρθρου είναι διαφορετική από αυτή που έχει δοθεί τις τελευταίες ώρες. Εάν υπήρχε κενό για παράδειγμα στον δεύτερο όμιλο, τότε με κλήρωση θα παίρναμε με κλήρωση μία ή περισσότερες από τις πέντε ομάδες του νομού Θεσσαλονίκης και θα την τοποθετήσαμε εκεί“, τόνισε αρχικά.

Ερωτώμενος για το πότε θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων, τόνισε: “‘Ολα θα τελειώσουν την Δευτέρα. Η εκτελεστική επιτροπή θα αποφασίσει για τον καταρτισμό και θα γνωρίζουν όλες οι ομάδες, οριστικά που θα αγωνιστούν από τη νέα χρονιά”.

Για την έναρξη του πρωταθλήματος, είπε: “Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα οριστεί σέντρα στις 27 του μήνα. Στις 10 θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα με ημερομηνίες και ώρες”.

 

To Top