Τζανόπουλος στο PRESSARIS: “Nα μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος του Άρη, καλύτερα Δευτέρα, αλλά…”

Η έδρα αλλά και η μέρα της διεξαγωγής της αναμέτρησης του Άρη με τον Άρη Ακροποτάμου βρίσκεται μέχρι και σήμερα στον… αέρα, μετά την σημερινή άρνηση του Δήμου Νέστου να παραχωρηθεί το δημοτικό γήπεδο της Χρυσούπολης.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο της επιτροπής της Γ΄Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο και ενημερώθηκε γύρω από τη στάση της Ομοσπονδίας για το θέμα, το πότε θα υπάρξει οριστική απόφαση και τον αν υπάρχει πιθανότητα να διεξαχθεί η αναμέτρηση εκτός νομού.

Όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και την στάση της Ομοσπονδίας, τόνισε: 

“Περιμένω ενημέρωση από την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας,η οποία περιμένει με την σειρά της την απόφαση του Δήμου Καβάλας. Από την πλευρά μας σαν Ομοσπονδία δώσαμε το ελεύθερο αν χρειαστεί αν γίνει ακόμα και Δευτέρα ο αγώνας. Σκοπός μας είναι να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος του Άρη. Είναι προτιμότερο να παίξει Δευτέρα και στο “Ανθή Καραγιάννη” από το να παίξει σε ακατάλληλα για τον κόσμο γήπεδα”.

Για το ποιος θα πάρει την απόφαση για το “Ανθή Καραγιάννη” και για το αν μπορεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση εκτός νομού Καβάλας, επεσήμανε: 

“Το γήπεδο είναι του Δήμου.Και η ομάδα του Ακροποτάμου ανήκει στον νομό Καβάλας. Είναι απόφαση του Δημάρχου και μόνο να παραχωρήσει το γήπεδο.Δυστυχώς δεν γίνεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση εκτός νομού. Έτσι προβλέπει το καταστατικό του πρωταθλήματος. Ψάχνουμε να βρούμε τις λύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Είχαμε πέρσι την εμπειρία της ΑΕΚ και φέτος αυτή του Άρη. Προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις όταν προκύπτουν τέτοια θέματα”.

Τέλος, αναφορικά με τις προσπάθειες που γίνονται από όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, είπε: 

“Δυστυχώς δεν είδα να υπάρχει από την πλευρά του Ακροποτάμου η συνεργασία που θα θέλαμε. Για να πω την αλήθεια την μεγαλύτερη προσπάθεια αυτή τη στιγμή την καταβάλει η αστυνομική διεύθυνση της περιοχής που προσπαθεί να πάρει το “πράσινο φως” για το “Ανθή Καραγιάννη”, ώστε να υπάρχουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για τους φίλους του Άρη. Ακόμα η ΕΠΣ Καβάλας με δική μου προτροπή προσπάθησε να επέμβει, ώστε να βρεθεί μία λύση σύντομα”.

To Top