Τζεβελέκης: “Προχωράμε βήμα βήμα”

Για τις διοικητικές “ζυμώσεις” στην ΚΑΕ Άρης, την πρόταση του Τάκη Γεωργούλη και τον ρόλο του Γιάννη Δαμιανίδη μίλησε στην εφημερίδα “Goal” ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ και εκπρόσωπος των μετόχων, Θανάσης Τζεβελέκης.

Αναλυτικά η θέση του κ. Τζεβελέκη για όσα εξελίσσονται σε διοικητικό επίπεδο στην ΚΑΕ Άρης: “Συζήτησα με τον κ. Γεωργούλη το ενδεχόμενο ορισμού νέας διοίκησης μέσω του Πρωτοδικείου. Μου ανέλυσε ένα πλάνο που έχει στο μυαλό του με την παρουσία κάποιων παραγόντων σε αυτό το νέο μοντέλο, χωρίς ωστόσο να μου αναφέρει ονόματα.
Αλλωστε, η όλη συζήτηση έγινε σε θεωρητικό επίπεδο, ήταν το πρώτο βήμα μιας διαδικασίας που ξεκίνησε με στόχο να δούμε τις προοπτικές που υπάρχουν ώστε να προχωρήσουμε. Θα ενημερώσω τους υπόλοιπους μετόχους για αυτή την πρόταση και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ακολουθήσει ακόμη μια συνάντηση, στην οποία η πλευρά του κ. Γεωργούλη θα γίνει πιο συγκεκριμένη. Πρέπει να πω ότι ως μέτοχοι είμαστε θετικοί σε μια νέα προοπτική κι αυτό ήταν κάτι που εξηγήσαμε και στην τελευταία ανακοίνωσή μας. Από εκεί και πέρα πρέπει να δοθούν κάποιες διευκρινίσεις κι από τις δύο πλευρές».

Ρωτήθηκε για τις υποχρεώσεις του νυν προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη και απάντησε: «Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο κ. Δαμιανίδης θα δώσει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας προκειμένου να υπάρχει σαφής και ξεκάθαρη εικόνα για την ΚΑΕ. Ξέρω ότι κι ο ίδιος θέλει να απεμπλακεί. Υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις της εταιρείας που πρέπει σε κάποιες καθορισμένες ημερομηνίες να πληρώνονται ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα άνθρωποι που υπηρέτησαν το σύλλογο.

Τέτοιους ανθρώπους δεν πρέπει να τους πετάμε στον κάλαθο των αχρήστων, έχουμε και ηθική υποχρέωση απέναντί τους, γιατί ο κ. Δαμιανίδης δεν βρέθηκε στην προεδρία επειδή το απαίτησε. Οι μέτοχοι τον έβαλαν εκεί. Πρέπει να δοθούν κάποιες διευκρινίσεις κι από την άλλη πλευρά. Πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να αναμιχθούν στην ΚΑΕ, ώστε να γνωρίζουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι είμαστε σε μια θετική αφετηρία και προχωράμε βήμα βήμα”.

To Top