Τζεβελέκης: “Όσα εκατομμύρια και να έχει κάποια ομάδα, δεν θα γίνει Άρης ποτέ!”

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης υπογράμμισε την σημαντική προσπάθεια που κάνει η διοίκηση Αρβανίτη στα διοικητικά του μπασκετικού Άρη και αναφέρθηκε και στην τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη, αλλά και το ζήτημα της ονομασίας ενός νέου γηπέδου “Νίκος Γκάλης” και όχι του Αλεξάνδρειου.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Οι δηλώσεις του κ. Τζεβελέκη στο “Αρένα 89,4”: “Αν και έχω παραιτηθεί διοικητικά, είμαι κοντά στην ομάδα αλλά και δίπλα στον πρόεδρο κ. Αρβανίτη. Όσον αφορά τη βράβευση του Νίκου Γκάλη είχαν γίνει πολλές συζητήσεις και πριν από μένα, διότι ήταν υποχρέωση μας απέναντι στον Νίκο. Βέβαια, για τη μετονομασία του γηπέδου για να είμαστε ρεαλιστές υπάρχει αντικειμενικά μια δυσκολία, διότι το γήπεδο δεν είναι του Άρη είναι ένα κρατικό γήπεδο, αλλά έχει και βαρύ όνομα, λέγεται Αλεξάνδρειο. Αν έκανε το δικό του γήπεδο η ΚΑΕ τότε θα είχε στυγερή υποχρέωση να του δώσει όνομα που σίγουρα θα ήταν του Νίκου Γκάλη. Γενικότερα για τον Άρη ο Γκάλης ήταν, ότι ήταν ο Άρης για το ελληνικό μπάσκετ. Πρωταγωνίστησε για να γίνει αυτός που έγινε, και ο Άρης έκανε την Ελλάδα να βλέπει μπάσκετ. Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα που την αγαπούν για το συγκεκριμένο άθλημα και όσα εκατομμύρια και να έχει κάποια ομάδα δεν θα γίνει Άρης ποτέ”.

Για τη σημερινή εικόνα του Άρη ο κ.Τζεβελέκης σημείωσε: “Ο Άρης κάνει μια σοβαρή προσπάθεια, διότι εκεί που δεν φαίνεται, προσπαθεί να βάλει τάξη σε πράγματα για να έχει καλύτερες μέρες. Μπορεί με ένα μπάτζετ πολύ μικρό να δημιουργήσει κάτι καλό”.

 

To Top