Τζελάτης: «Μόνο νίκη αύριο με ΠΑΟΚ»

Με… άγριες διαθέσεις θα υποδεχθεί αύριο ο Άρης τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (20:00) στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής, όπου η κατάκτηση μιας «καθαρής» νίκης θα είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους. Αυτό ακριβώς επισήμανε ο διαγώνιος της ομάδας, Αινείας Τζελάτης, στον «Άρης FM 92.8», προσδοκώντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα έχουν την σημαντική συμπαράσταση των φιλάθλων.

Η έκβαση της αναμέτρησης θα κρίνει πολλά στην προσπάθεια του Άρη να μπει στα πλέι οφ των θέσεων 5-8, αφού μάλιστα και ο ΠΑΟΚ έχει ανάλογο στόχο.

Για το κλίμα στην ομάδα, ο Τζελάτης είπε: «Το κλίμα είναι αρκετά καλό. Παίζουμε αρκετά καλά, αν εξαιρέσουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στα υπόλοιπα δείχνουμε πάθος και γενικά ένα καλό πρόσωπο».

Για το αυριανό ντέρμπι: «Η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να μπούμε στα πλέι οφ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο».

Για το αν αρκεί η νίκη αύριο για τα πλέι οφ: «Πιστεύω ότι με μία νίκη αύριο θα τα καταφέρουμε. Όλες οι ομάδες είναι με έναν – δύο βαθμούς διαφορά μεταξύ τους. Από εκεί που είσαι ένατος μπορεί να βρεθείς πέμπτος. Με μία καθαρή νίκη αύριο προσπερνάμε τον ΠΑΟΚ».

Για τον κόσμο του Άρη, έστειλε το μήνυμα: «Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας. Τον περιμένουμε αύριο να μας βοηθήσει όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια».

Για τη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε από τα μισά της σεζόν, τόνισε: «Αυτή η ομάδα ξεκίνησε το δεύτερο γύρο. Ακόμα και μέχρι τώρα δεν έχουμε παίξει ως πλήρης ομάδα. Ελπίζω σε αυτό το ματς να είμαστε όλοι μαζί και να αγωνιστούμε όλοι, γιατί μέχρι στιγμής είχαμε συνέχεια ατυχίες με τραυματισμούς».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα, σχολίασε: «Από ό,τι μου είπαν, το κλίμα δεν ήταν τόσο καλό. Τώρα δουλεύουμε καλά στην προπόνηση. Ευχαριστιόμαστε να δουλεύουμε καλά, έχουμε ηρεμία και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι».

Τέλος, για την συνολική εικόνα του πρωταθλήματος, είπε: «Το επίπεδο έχει πέσει λίγο. Οι καλύτερες ομάδες, ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός, είναι ένα σκαλί πιο πάνω, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες βράζουν στον ίδιο καζάνι, εκτός από τον ουραγό Παναθηναϊκό, που δεν περίμενα να είναι έτσι».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top