ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζιτζικώστας: “Η Περιφέρεια είναι έτοιμη να συγχρηματοδοτήσει το γήπεδο του Άρη”

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο πλαίσιο του 3oυ Thessaloniki Helexpo Forum για τη Μακεδονία του 2030 μίλησε για τα έργα υποδομών που θα συγχρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είμαστε έτοιμοι να συγχρηματοδοτήσουμε σημαντικά έργα υποδομών στον τόπο μας, όπως τη σύνδεση του Λιμένα Θεσσαλονίκης με το σιδηροδρομικό δίκτυο και τους κύριους οδικούς άξονες ΠΑΘΕ και Εγνατία Οδός, αλλά και την ανάπλαση της Τούμπας στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και το νέο γήπεδο του Άρη. Και ανταποκρινόμενοι στη μεγαλύτερη διπλή πρόκληση της εποχής, την κλιματική και ενεργειακή κρίση, υλοποιούμε ήδη, ένα πλέγμα έργων και δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας και μετάβασης σε πιο φιλικές στο περιβάλλον και πιο οικονομικές μορφές ενέργειας”, υπογράμμισε.

«Στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, οι πόροι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι περισσότεροι από ποτέ και σε συνδυασμό με τους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τους πόρους από την ιδιωτική οικονομία, θα αποτελέσουν τη μεγαλύτερη χρηματοδοτική παρέμβαση που έγινε ποτέ στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία»

To Top