Τζιφόπουλος: “Δύσκολο το έργο με 37 παίκτες”

Ο Γιάννης Τζιφόπουλος μίλησε στο Nova ΣΠΟΡ FM μίλησε για τον Άρη και την πορεία του…

«Σίγουρα η πορεία του ΑΡΗ μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, δεν είχε καλό πρόσωπο μέχρι τώρα. Έχει δικαιολογημένα μικρή συγκομιδή βαθμών αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ο ΑΡΗΣέχει καλό υλικό, μπορώ να πω και καλό προπονητή και ελπίζω ότι θα βρει τον δρόμο του» είπε αρχικά και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Το τρίποντο με την ΑΕΚ θα είναι ιδανικό αλλά και το να μην χάσει δεν θα είναι κακό για τον ΑΡΗ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα με τον ΟΦΗ. Αλλά και για τον ΑΡΗ είναι οριακό μας. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσει».

Για τα αίτια του κακού ξεκινήματος του ΑΡΗ:

«Δρομολογήθηκαν κάποια πράγματα στις μεταγραφές, υπήρχε ένας προγραμματισμός να στηριχθούν τα νέα παιδιά αλλά στην πορεία χάθηκε. Μετά ήρθαν και οι τέσσερις παίκτες από τον Βόλο και σίγουρα για τον προπονητή όταν έχει να κάνει με 37 παίκτες δεν είναι εύκολο. Υπήρχαν και οι πολλές διακοπές στο πρωτάθλημα που δεν άφηναν την ομάδα να βρει ρυθμό. Ο Άρης πρέπει να πορευτεί με αυτούς τους παίκτες. Δεν χρειάζεται πανικός, έχει χρόνο και ο προπονητής σίγουρα σε αυτή τη φάση προσπαθεί με έμπειρους παίκτες να βγει από το αδιέξοδο».

Για το αν πρέπει να στηριχθεί ο Τσιώλης:

«Ναι, να του δοθεί χρόνος του Τσιώλη. Το ξεκίνημα δεν ήτα καλό αλλά πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στον προπονητή. Είναι ένας Έλληνας προπονητής που έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στις προηγούμενες ομάδες του αλλά και πέρυσι με τον ΑΡΗ. Δεν είναι όμως μόνο ο προπονητής. Εκείνοι που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα είναι οι παίκτες. Αυτοί είναι πρωταγωνιστές. Ο κόσμος τους πιστεύει, αλλά πρέπει και αυτοί να πιστέψουν ότι είναι καλοί παίκτες και μπορούν να πετύχουν».

Για την συνέχεια:

«Ο Άρης είναι από τα σωματεία που κυνηγάνε στόχους και υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος. Πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε νέους παίκτες που έχουν ταλέντο. Ο Άρης έχει στόχους και απαιτήσεις. Και αυτό φέρνει πίεση… αλλά πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο του».

To Top