ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζιφόπουλος: “Πατέρας μας ο Αλκέτας, σημαντικό να κρατήσει ο Άρης τον κορμό”

Ο Γιάννης Τζιφόπουλος μίλησε για τις εξελίξεις στον Άρη και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πέρασαν τα οχτώ χρόνια από την απώλεια του Αλκέτα Παναγούλια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τον Αλκέτα Παναγούλια: “Ο Αλκέτας Παναγούλιας τα έδωσε όλα για τον Άρη, τον θεωρούσα σαν πατέρα μου. Έκανε τα πάντα, ήταν εύστροφος και έξυπνος. Οδήγησε για πρώτη φορά την Εθνική στο Μουντιάλ, προπονητής των ΗΠΑ, είναι λίγα όσα θα πω εγώ. Ήταν σύμβολο για τον Άρη, τα λόγια ήταν περιττά. Έκανε έργα που μας δίνουν δύναμη. Το στίγμα του μένει ανεξίτηλο, ήταν επικοινωνιακός και σαν ηγέτης της ομάδος έδινε κατευθύνσεις. Η πορεία του δεν ήταν τυχαία. Το όνομα που δόθηκε στην οδό είναι ιδιαίτερη τιμή”.

Για την εσωστρέφεια στον Άρη: Η εσωστρέφεια είχε φτάσει στο σημείο να ξεφύγει στον σύλλογο. Πάντα έπρεπε δίπλα στον Άρη να είναι άτομα που άφησαν το στίγμα τους, χωρίς να αναφέρω συγκεκριμένο παράδειγμα. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Άρη. Έχει προβλήματα που εμφανίστηκαν όπως το μπαν, πρέπει να βρεθεί λύση. Αγωνιστικά ήταν καλός, μια ήττα που ήρθε με τον Ολυμπιακό ήρθε από ατομικά λάθη”.

Για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ: “Το παιχνίδι του Σαββάτου δεν πρέπει να το δούμε αδιάφορα, είναι στο DNA να κερδίζει. Βέβαια είναι στο χέρι του προπονητή”.

Για το μπαν και την αδικία που υφίσταται ο Άρης: “Πρέπει να βρεθεί λύση και σωστή απάντηση για το θέμα για να προχωρήσει στην συνέχεια”.

Για τις ανανεώσεις: “Είναι σημαντικό να μείνει ο κορμός. Όμως είναι σωστό να πουλήσει, εάν χρειαστεί και κρίνει ο πρόεδρος”.

To Top