ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζιότζιος: “Και τώρα το πανελλήνιο”

Ο Τάσος Τζιότζιος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι των κοριτσιών του που έφτασαν εύκολα στο ριπίτ στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και πλέον στοχεύουν σε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Ιούνιο.

Ο τεχνικός του τμήματος κορασίδων του Άρη τόνισε σε δηλώσεις του στο “tsiotras.blogspot.gr” πως “αυτή η ομάδα χτίστηκε πριν από δύο χρόνια με παιδιά που είχαν λίγες εμπειρίες και δουλειά πάνω τους. Δούλεψαν πολύ και κατάφεραν να πάρουν δύο συνεχόμενους τίτλους. Πολλά από αυτά τα παιδιά θα είναι και του χρόνου στην ομάδα” και πρόσθεσε για τον τελικό με τον Μαντουλίδη: “Ήταν εύκολο, ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά το διαχειριστήκαμε έτσι ώστε να παίξουν όλα τα παιδιά και να το ευχαριστηθούν”.

Για την προσπάθεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είπε: “Δεν σταματάει τίποτα. Τα κορίτσια θα πάρουν μια βδομάδα ρεπό και θα επιστρέψουν με στόχο το πανελλήνιο και εκεί θέλουμε κάτι περισσότερο από ότι κάναμε πέρσι. Δικαιούμασταν πέρσι την 3η θέση, δεν τα καταφέραμε, αλλά φέτος με περισσότερες εμπειρίες μας περιμένει κάτι καλύτερο”.

 

To Top