Τζολάκης: “Στόχος να βελτιώνομαι συνεχώς, ελπίζω να πάρω την ευκαιρία κόντρα στον Άρη”

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Κλ. Βικελίδης τον Άρη για την 7η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, με τον Κώστα Τζολάκη να τονίζει πως στόχος του να είναι να βελτιώνεται συνεχώς, ενώ δήλωσε πως ελπίζει ο Πέδρο Μαρτίνς να του δώσει χρόνο στο αποψινό ματς.

Ο Κώστας Τζολάκης υποστήριξε ενόψει της αναμέτρησης με τους κίτρινους πως ελπίζει να του δώσει χρόνο στο αποψινό παιχνίδι, τονίζοντας παράλληλα πως στόχος του είναι να βελτιώνεται συνεχώς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

“Πρώτα να πούμε συγχαρητήρια στην ομάδα, που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Εννοείται πως θέλω να αγωνιστώ και εγώ. Ελπίζω να μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής και να αγωνιστώ σήμερα.

Νομίζω ήταν μια καλή σεζόν. Είχα τα παιχνίδια στη β’ ομάδα, έπαιξα κάποια παιχνίδια και με την πρώτη ομάδα. Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και δεν σταματάω τη δουλειά.

Είναι ανταγωνιστικά τα παιχνίδια στα playoffs. Και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Όποιους επιλέξει ο προπονητής μας να αγωνιστούν γιατί ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως που τώρα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει”.

 

To Top