ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τζούνστον: “Ταυτίστηκα με τον Γκάλη, όταν έμαθα γι αυτόν! Ματώνουν για τον Άρη οι οπαδοί του” (video)

Ο Σακούρ Τζούστον μίλησε για την πρώτη του επαγγελματική χρονιά στην Ευρώπη και τις εμπειρίες του με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στους Γκάλη, Καστρίτη και τον κόσμο της ομάδας.

Όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη στην ΕΡΤ:

«Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα με τον Άρη, αλλά ήταν σπουδαία εμπειρία, δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Είχαμε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο. Κερδίζαμε ή χάναμε η χωρητικότητά στο γήπεδό μας ήταν στο 100% Σπουδαίοι οπαδοί, είναι παθιασμένοι, ζουν και ματώνουν για τον Άρη. Και στις ΗΠΑ βρίσκεις τέτοιους φιλάθλους, αλλά εδώ είναι πιο παραδοσιακοί».

Για το Αλεξάνδρειο και τον Γκάλη: «Θρυλικό γήπεδο, δεν ήξερα ποιος είναι ο Γκάλης, παρακολούθησα όμως βίντεο και όταν είδα ότι πήγαινε στο Seton Hall, που είναι στο Νιου Τζέρσι, συνδέθηκα, ταυτίστηκα κατά κάποιον τρόπο μαζί του. Έκανε πολλά για την ομάδα, είναι σπουδαίος.

Για τον Καστρίτη: «Είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, ζητάει το καλύτερο, είναι σαν ένας πατέρας που σου φωνάζει αλλά το κάνει για το καλό σου. Ξέρει ότι έχουμε να δώσουμε περισσότερα και προσπαθεί να μας τα βγάλει. Εξαιρετικός χαρακτήρας και εκτός παρκέ».

To Top