ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζούρασεκ: “Κάναμε… ανεπίτρεπτα λάθη – Να δώσουμε χαρά στον κόσμο με τον ΠΑΟΚ”

Τα λάθη κόστισαν στον Άρη τη νίκη απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη, σύμφωνα με τον Νέβεν Τζούρασεκ.

Ο μέσος των κιτρινόμαυρων ανέφερε ότι σήμερα ο Άρης δέχθηκε γκολ στα χειρότερα σημεία, κάτι που έδωσε το μομέντουμ στον αντίπαλο. Επίσης, δήλωσε ότι πλέον εκείνος και η ομάδα του κοιτάζει το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά τον αγώνα στη Nova:

«Πράγματι, κυριαρχήσαμε μέχρι τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου. Αλλά δεχθήκαμε γκολ στα χειρότερα σημεία, στο τέλος του πρώτου και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, από δικά μας λάθη. Δώσαμε το μομέντουμ στον αντίπαλο, ο οποίος κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη. Κάναμε, ανεπίτρεπτα λάθη, δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη σε μια ομάδα όπως ο Άρης.

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλη τη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ. Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που σήμερα τους πικράναμε, καθώς δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που έπρεπε να πάρουμε. Που δικαιούμασταν να πάρουμε, μέχρι και το 0-2 κόντρα στον Άστερα Τρίπολης.»

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτά τα λάθη. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι κοιτάζουμε το επόμενο πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, και φυσικά να διορθώσουμε αυτά τα λάθη για να φτάσουμε στη νίκη.»
Top Video

To Top