ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζούρασεκ: “Περήφανος που υπέγραψα στον Άρη”

Ποδοσφαιριστής του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Νέβεν Τζούρασεκ, όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με τον Κροάτη να νιώθει περήφανος που θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Μιλώντας στο arisfc.com.gr, ο Neven Đurasek, τόνισε:

«Νιώθω περήφανος και πολύ χαρούμενος που από σήμερα είμαι παίκτης του ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με παράδοση και με φανταστικούς οπαδούς. Σε μια ομάδα, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το γεγονός αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου.

Το μόνο που σκέφτομαι πλέον είναι να γνωρίσω τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου, ώστε να ξεκινήσω τη δουλειά μαζί τους γιατί μας περιμένει μια απαιτητική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και στόχος μου με τον ΑΡΗ τη νέα σεζόν είναι να τερματίσουμε στην τετράδα.

Στην Ευρώπη στόχος μας πρέπει να είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa Conference League και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.

Ήρθα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ με όλες τις δυνάμεις μου και την εμπειρία μου. Οι φίλαθλοι θα δουν έναν μαχητή μέσα στο γήπεδο που θα δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Μου αρέσει η ομάδα μου να έχει τη μπάλα στα πόδια της. Όταν δεν την έχει, το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να την κερδίζω ξανά.

Ανυπομονώ για να παίξω στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με τη νέα μου ομάδα».

To Top