Τζούριτς: «Είπα αμέσως ναι στον Άρη, θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας και να ξεκινήσουμε με νίκη»

Η Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς μίλησε για τη χρονιά που ξεκινάει με τον Άρη και τις μέχρι τώρα εμπειρίες της.

Αναλυτικά όσα είπε η 29χρονη Βόσνια κεντρικός στο Yellow Radio 101,7…

Για την προετοιμασία: «Πέρασε γρήγορα και ωραία με δυνατές προπονήσεις και καλά φιλικά. Βρήκαμε ρυθμό, ειδικά προς το τέλος και παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Διορθώσαμε πολλά και νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο».

Για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό: «Όλοι λένε ότι είναι ντέρμπι. Έτσι το βλέπουμε και εμείς, είναι πολύ καλή ομάδα, από τις καλύτερες του ομίλου μας. Αν δεν μπούμε δυνατά από την αρχή θα βάλουμε δύσκολα στους εαυτούς μας. Πρέπει να ακολουθήσουμε την τακτική μας και πιστεύω πως αν γίνει αυτό, θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και φυσικά θέλουμε τη νίκη».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Είναι περίεργο. Δυστυχώς δεν μπορεί ο κόσμος να είναι στο γήπεδο. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις στην έδρα σου και ειδικά σε ένα ντέρμπι χωρίς τους φιλάθλους σου. Ξέρω ότι ο Άρης έχει σπουδαίο και πολύ κόσμο, κάτι που είναι σημαντικό για εμάς τις παίκτριες. Τον θέλουμε και θα μας λείψει».

Για τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Όπως έχει πει και η διοίκηση Θέλουμε να βλέπουμε ψηλά και εκεί να φτάσουμε. Σίγουρα στην πρώτη θέση του ομίλου και μετά να παίξουμε στα πλέι οφ με τον άλλο όμιλο».

Για τη Θεσσαλονίκη: «Ξεκίνησα στη Λάρισα με τον Φιλαθλητικό το 2015, ακολούθησε ο Αίαντας Ευόσμου για τρία χρόνια και πέρσι η Λαμία. Σε όσες πόλεις της Ελλάδας και αν έχω πάει, η Θεσσαλονίκη είναι μοναδική και δεν την αλλάζω.

Για την πρόκληση του Άρη: «Από το 2015 που έχω έρθει στην Ελλάδα έχω ακούσει πολλά πράγματα για τις μεγάλες ομάδες. Όταν έπαιζα απέναντι στον Άρη έβλεπα την στήριξη του κόσμου και επαγγελματική οργάνωση σε πολλούς τομείς της ομάδας. Και από την στιγμή που μου έγινε η πρόταση από τον Άρη, είπα αμέσως ναι, δεν το σκέφτηκα στιγμή! Είναι τιμή μου που παίζω σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα»!

To Top