ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζούστον στο PRESSARIS: «Θα κάνω τα πάντα για τη νίκη, να καταθέσουμε ότι έχουμε στο παρκέ με τον Παναθηναϊκό»

Ως «στρατιώτη» και παίκτη του προπονητή χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο Σακούρ Τζούστον, ο οποίος πιστεύει πολύ στην ομάδα που έχει χτιστεί από το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PRESSARIS ο 25χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ…

Για την πρώτη του φορά εκτός ΗΠΑ: «Νιώθω ωραία, πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και είμαι έτοιμος για αυτό. Θα κάνω ότι χρειαστεί και ότι μου ζητήσει ο κόουτς. Αν θέλει να παίξω άμυνα θα είμαι εκεί για να δώσω μάχες, να πάρω ριμπάουντ και να σκοράρω. Θα κάνω τα πάντα για τη νίκη».

Για το σύνολο του Άρη: «Είμαστε μια ομάδα που θα βγάλει ενέργεια, εκρηκτικότητα, δυνατές άμυνες. Έχουμε πολύ καλούς σουτέρ στην ομάδα, έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο θεωρώ σε όλες τις θέσεις».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι με καθαρό μυαλό, πιστοί στα καθήκοντά μας στο παρκέ και να καταθέσουμε ότι έχουμε σε αυτό. Έχουμε αυτοπεποίθηση, νιώθουμε έτοιμοι και πιστεύω πως μπορούμε να πάμε ψηλά μέσα στη σεζόν».

Για τον κόσμο: «Στην Ευρώπη ο κόσμος στηρίζει πολύ την ομάδα και ειδικά εδώ στον Άρη έχω δει μέσα από τα βίντεο μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, την οποία περιμένω πως και πώς να ζήσω».

To Top