Τζόκοβιτς για Κύργιο: “Είναι η αρχή μιας υπέροχης σχέσης, ας αρχίσουμε με δείπνο και ποτό”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε χιούμορ με τον Νικ Κύργιο έπειτα από τον τελικό του Wimbledon, για τη… σχέση τους και το πώς αυτή θα εξελιχθεί στο μέλλον.

“It’s officially a bromance”. Με αυτά τα λόγια ο Νόβακ Τζόκοβιτς αστειεύτηκε για τη σχέση του με τον Νικ Κύργιο, έπειτα από τη νίκη του στον τελικό του Wimbledon.

Ο Σέρβος πρωταθλητής άρχισε τις δηλώσεις του “απαντώντας” στον Ελληνοαυστραλό και σχολιάζοντας όσα έγραψαν και έκαναν οι δυο τους στα social media τις προηγούμενες μέρες.

“Πρέπει να ξανασκεφτείς τη σχέση μας. Έχουμε κι επίσημα ένα bromance. Γι’ αυτό έχασες. Άρχισες να με ενοχλείς στα social media”, είπε με αρκετή δόση χιούμορ και συνέχισε με… Καζαμπλάνκα: “Είναι η αρχή μιας υπέροχης σχέσης. Αν και η γυναίκα μου ήταν δίπλα μου όταν μου έστελνες μηνύματα, μπορούμε να αρχίσουμε με ένα δείπνο και μερικά ποτά και θα δούμε”.

Βέβαια, ο Τζόκοβιτς έκανε και πιο σοβαρές δηλώσεις για τον αντίπαλό του στον τελικό, για τον οποίο είχε τα καλύτερα λόγια να πει: “Ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρω λέξεις παρηγοριάς έπειτα από έναν χαμένο τελικό. Είσαι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Συγχαρητήρια, σου εύχομαι τα καλύτερα. Συγχαρητήρια και στο επιτελείο σου. Σε σέβομαι πολυ. Νομιζω ότι είσαι απίστευτος αθλητής και ταλέντο στο τένις. Θα δούμε πολλά περισσότερα από σένα”.

To Top