Τζόκοβιτς: Μέσα στα επόμενα 24ωρα η τελική του απόφαση για το Australian Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προπονείται τις τελευταίες ημέρες στη Μαρβέγια της Ισπανίας και ακόμη παραμένει άγνωστο, αν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να δώσει το παρών στο φετινό Australian Open (17-30/1).

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει αποκαλύψει το καλεντάρι του για τους πρώτους μήνες του 2022 και με δεδομένο ότι παραμένει ανεμβολίαστος, όπως ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, τότε η συμμετοχή του στο πρώτο Major της σεζόν, συνεχίζει να είναι αμφίβολη.

Ο κάτοχος εννέα τίτλων στη Μελβούρνη και Νο1 τενίστας στον κόσμο, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Australian Open, Κρεγκ Τιλί, θα ανακοινώσει την απόφασή του μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο Τιλί, σε δηλώσεις του από τη Μελβούρνη, τόνισε πως μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, υπάρχουν κάποιες τελευταίες πτήσεις τσάρτερ, με αθλητές που θα ταξιδέψουν την τελευταία στιγμή στη χώρα.

Αν ο Νόλε δεν βρεθεί στην Αυστραλία με μια από αυτές, τότε δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο τουρνουά! Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι, ότι δεν έχει αποσύρει -ακόμη- το όνομά του από την entry list της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, η πλευρά του Τζόκοβιτς συνεχίζει να ασκεί πίεση για να μπει ο 34χρονος σε πρωτόκολλο ιατρικής εξαίρεσης, που θα του δώσει το εισιτήριο να βρεθεί στην Αυστραλία, παρότι ανεμβολίαστος, και να αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της νέας χρονιάς.

Πηγή: Tennis24.gr

To Top