Τζόκοβιτς – Μουζέτι 2-0: Αψεγάδιαστος ο Νόλε, προκρίθηκε στον ημιτελικό του Paris Masters (video)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε άνετα του Λορέντζο Μουζέτι με 2-0 σετ, πανηγύρισε τη 19η συνεχόμενη νίκη του στο Tour και προκρίθηκε στον 8ο ημιτελικό της καριέρας του στο Paris Masters.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πραγματοποίησε ακόμη μια τρομερή εμφάνιση, πανηγύρισε την 19η συνεχόμενη νίκη του στο Tour και προκρίθηκε στον 8ο ημιτελικό της καριέρας του στο Paris Masters.

Μόλις τρία games έχασε ο 35χρονος Σέρβος από τον φορμαρισμένο το τελευταίο χρονικό διάστημα, Λορέντζο Μουζέτι και περιμένει την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τόμι Πολ, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Σαββάτου (5/11).

Μετά από 75 λεπτά, ο Τζόκοβιτς επικράτησε του 20χρονου Ιταλού και Νο23 στην παγκόσμια κατάταξη, με το εμφατικό 6-0, 6-3 και απέχει δυο νίκες από την κατάκτηση του 4ου σερί τίτλου του.

Ο Νόλε, κέρδισε 29/38 πόντους πίσω από το σερβίς του, εκμεταλλεύτηκε 5/11 break point ευκαιρίες και έφυγε από το court θριαμβευτής, επιστρέφοντας μάλιστα, από break πίσω στο 2ο set (1-2).

Το εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης, το κατέκτησε μόλις σε 24 λεπτά, με ένα μεγαλοπρεπέστατο bagel, παρά το γεγονός ότι ο Μουζέτι δεν έπαιζε και τόσο άσχημα.

Απλά, το επίπεδο που έφτασε ο Τζόκοβιτς στο παιχνίδι του, ήταν άπιαστο. Ο κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων, δεν έχει χάσει ακόμη set στο τουρνουά του Παρισιού και έτσι όπως παίζει δύσκολα θα χάσει.

To Top