Τζόκοβιτς: «Ο Ναδάλ έδειξε γιατί είναι πρωταθλητής»

Στα σημεία που υπερείχε ο Ράφα Ναδάλ και σε αυτά που θα μπορούσε ο ίδιος να κάνει τη διαφορά αναφέρθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά από την ήττα του από τον Ισπανό και τον αποκλεισμό του από το Roland Garros.

«Συγχαρητήρια στον Ναδάλ. Ήταν καλύτερος παίκτης σε σημαντικές στιγμές. Ξεκίνησε πολύ καλά, εγώ όχι. 6-2, 3-0 και διπλό μπρέικ… Ανακτούσα το μομέντουμ στο δεύτερο σετ και κατάφερα να το κερδίσω. Σκέφτηκα ότι επέστρεψα στο παιχνίδι, αλλά μετά είχε φανταστικά γκέιμς στις αρχές του τρίτου σετ. Κατάφερε να πάει το τένις του σε άλλο επίπεδο. Για την ακρίβεια, στην αρχή κάθε σετ, εκτός από το τέταρτο», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Είχα τις ευκαιρίες μου στο τέταρτο σετ. Σέρβιρα για το σετ, είχα κάποια σετ πόιντς. Δύο-τρία χτυπήματα θα με είχαν πάει στο πέμπτο. Μετά θα μπορούσε να γίνει οτιδήποτε. Ξανά, έδειξε γιατί είναι υπέροχος πρωταθλητής. Έμεινε δυνατός ψυχικά και τελείωσε το ματς με αυτόν τον τρόπο. Συγχαρητήρια σε αυτόν και την ομάδα του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι του άξιζε».

To Top