Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: «Απόλυτος σεβασμός για σένα και την ομάδα σου! Ο Στέφανος θα κατακτήσει πολλά Grand Slam»

Συγκινημένος παρακολουθούσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση του Roland Garros, με τον Σέρβο να τον αποθεώνει και το κοινό να χειροκροτά.

Ο ένας είχε μόλις ολοκληρώσει την πρώτη ανατροπή της καριέρας του από 0-2 σε τελικό Grand Slam. Ο άλλος είχε φτάσει ένα σετ μακριά από το πρώτο Grand Slam της δικής του πορείας στην ελίτ του παγκόσμιου τένις. Στο τέλος ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε ο τρίτος με τουλάχιστον δύο κατακτήσεις σε κάθε Grand Slam κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκείνος που αποθεώθηκε στο Φιλίπ Σατριέ από το κοινό που ήταν ξεκάθαρα με το μέρος του σε όλη τη διάρκεια του συγκλονιστικού τελικού του Roland Garros.

«Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτήν τη στιγμή, σε έναν τελικό Grand Slam. Είναι αυτά τα παιχνίδια όπου μαθαίνεις περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο. Θα βγει πιο δυνατός από αυτό το παιχνίδι. Και σίγουρα θα κερδίσει πολλά Grand Slam στην πορεία! Απόλυτος σεβασμός για εσένα και την ομάδα σου»!, ήταν τα λόγια του Σέρβου θρύλου προς τον Τσιτσιπά, που παρακολουθούσε συγκινημένος όσα έλεγε ο μεγάλος αντίπαλός του, ο άνθρωπος των 84 τροπαίων, ο τρίτος στην ιστορία του τένις με δύο Career Grand Slams μετά από τους Ροντ Λέιβερ – Ρόι Έμερσον.

 

To Top