ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τζόναθαν Χολμς, ο “εκλεκτός” για την θέση του βασικού φόργουορντ

Ο Τζόναθαν Χολμς είναι από τους παίκτες που ο Δημήτρης Πρίφτης εξετάζει πολύ προσεκτικά για την θέση του πάουερ φόργουορντ, έπειτα από τις “απώλειες” των Άαρον Τόμας και Σεθ Τατλ. Αντίπαλοι του Άρη για τον απόφοιτο του Τέξας είναι 6-7 ομάδες του ΝΒΑ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Χολμς είναι 23 ετών, έχει ύψος 2,03μ. και αποφοίτησε από το Τέξας με 10,3 πόντους,  6,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ μέσο όρο αγωνιζόμενος για 26 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Είναι παίκτης που προσπάθησε φέτος να παίξει ως σμολ φόργουορντ για να μπορέσει να έχει τύχη στο ντραφτ του ΝΒΑ, δεν τα κατάφερε όμως. Παρόλ’ αυτά συμμετείχε με τους Σέλτικς στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας έχοντας εξαιρετική παρουσία με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 8 αγώνες.

Δημοσιεύματα από την Αμερική αναφέρουν ότι ο Χολμς μιλάει με 6-7 ομάδες του ΝΒΑ (μεταξύ αυτών οι Κινγκς, οι Πίστονς και οι Μάτζικ) για να πάρει πρόσκληση για το τρέινιγκ καμπ του φθινοπώρου, έχοντας άλλη μια ευκαιρία για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Αυτό το δεδομένο είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Άρη στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Για το έγκυρο Draft Express ο Χολμς θεωρείται παίκτης με περισσότερες ικανότητες από τους Άαρον Τόμας και Σεθ Τατλ, τους οποίους ο Άρης προσπάθησε να αποκτήσει προ ημερών, αλλά αυτοί κατέληξαν τελικά σε γερμανικές ομάδες.

To Top