ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζόουνς: “Δεν θέλαμε η σεζόν να φτάσει σε αυτό το σημείο…”

Ο Λάκι Τζόουνς εμφανίστηκε όπως έπρεπε στα παιχνίδια που ο Άρης έπρεπε πάση θυσία να πάρει. Με μέσο όρο 20 πόντων και 4,5 ριμπάουντ ήταν αυτός που οδήγησε τους κίτρινους στις νίκες επί Προμηθέα και Κύμης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά τον αγώνα με την ομάδα της Εύβοιας ο Αμερικανός εξήγησε πως “το πλάνο μας ήταν να βγούμε και να παίξουμε άκρως επιθετικά, σκληρά και δυνατά από το ξεκίνημα. Αντιληφθήκαμε όλοι μας την κρισιμότητα του αγώνα, εκτελέσαμε το πλάνο σωστά για 40 λεπτά και πήραμε τη νίκη.

Περίμενα ένα καλύτερο παιχνίδι από την Κύμη, αλλά από τη στιγμή που παίξαμε εμείς τόσο δυναμικά και επιθετικά, ήταν δύσκολο να αντιδράσει. Καταλάβαμε τι μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα, όταν παίζουμε με αυτή την ένταση”.

Για την δική του μεταμόρφωση στα τελευταία παιχνίδια είπε: “Με τον κόουτς Σάββα (Καμπερίδη) επικοινωνούμε σε καθημερινή βάση και είχαμε πριν λίγο καιρό μια μακρά συζήτηση. Γύρισα σπίτι και σκέφτηκα όλα όσα είπαμε και γι’ αυτό το λόγο βγαίνω στο γήπεδο και παίζω όσο πιο επιθετικά μπορώ σε άμυνα και επίθεση ως το τέλος της σεζόν. Είμαι ανταγωνιστικός, είμαι καλός αμυντικός και επιθετικά όποτε βρίσκω την ευκαιρία επιτίθεμαι”.

Ρωτήθηκε να σχολιάσει το ότι ο Άρης υπό πίεση ανταποκρίθηκε φέτος σχεδόν όλες τις φορές που χρειάστηκε και απάντησε: “Λατρεύουμε μάλλον να έχουμε την πλάτη μας στον τοίχο και παίζουμε καλύτερα υπό πίεση, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλαμε η σεζόν να φτάσει σε αυτό το σημείο, γιατί είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες. Πρέπει να κλείσουμε καλά τη σεζόν, γιατί σημασία έχει πως τελειώνεις, όχι πως αρχίζεις. Ελπίζω ότι έδειξε αυτή η ομάδα στο τέλος πως κάτι καλό χτίζεται και την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλύτερη”.

Για το πως βλέπει ο ίδιος την παρουσία του στο φινάλε της σεζόν είπε: “Θέλω να κερδίσω και τα δύο παιχνίδια για τον Άρη, τον κόσμο, τους προπονητές. Να κλείσουμε τη σεζόν δυνατά και να δώσουμε έστω μια μικρή χαρά στο τέλος”.

Αναφέρθηκε και στον κόσμο λέγοντας πως “ήταν περίεργη κατάσταση για τον κόσμο, αλλά την αντιλήφθηκε. Εμπιστεύτηκε μια διαδικασία, για το πώς πρέπει ο Άρης να φτάσει εκεί που ανήκει. Δεν μπορούν όλα να γίνουν σε μια μέρα ή κουνώντας το μικρό μας δακτυλάκι. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και του χρόνου θα είμαστε καλύτερα”.

To Top