Τζόουνς και ΜακΓκι στη λίστα των τριών διαφορετικών ελληνικών ομάδων

Εννιά ξένοι παίκτες της φετινής Basket League θα αγωνιστούν με τρίτη διαφορετική φανέλα ελληνικής ομάδας και μέσα σε αυτούς ανήκουν οι Λάκι Τζόουνς και Γκάρι ΜακΓκι.

Ο Άρης αποτελεί την τρίτη ελληνική ομάδα για τους δύο Αμερικανούς, ενώ ο μοναδικός ξένος του φετινού πρωταθλήματος που θα φορέσει τη φανέλα τέταρτης ελληνικής ομάδας είναι ο Κίκι Κλαρκ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν κατά σειρά σε Αιγάλεω, Άρη και Προμηθέα, ενώ τώρα θα παίξει και με το Περιστέρι.

Η λίστα των ξένων που έπαιξαν στο παρελθόν με τέσσερις διαφορετικές ομάδες στην κατηγορία είναι ίσως απρόσμενα μεγάλη καθώς απαρτίζεται από 16 παίκτες, μεταξύ των οποίων και πέντε που πέρασαν από τον Άρη. Αυτοί είναι οι: Σαμίρ Γκούντα, Ιβάν Γκργκατ, Μάικ Ναχάρ, Ζάρκο Πάσπαλι, Μπλαγκοτα Σέκουλιτς.

Οι υπόλοιποι είναι οι: Στιβ Χάνσελ, Έρικ Μικ, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, Μίρζα Κούρτοβιτς, Μπάιρον Ντίνκινς, Αλφόνσο Φορντ, Μπακ Τζόνσον, Αντρέ Χάτσον, Μαρκ Κάρτερ, Μίροσλαβ Τόντιτς και Μουχάμεντ Φαγιέ, ενώ άλλοι 12 ξένοι παίκτες φόρεσαν από πέντε διαφορετικές φανέλες στο παρελθόν!

Ο Κλαρκ λοιπόν ανεβαίνει στη 2η θέση της σχετικής λίστας, αφού θα παίξει με 4η διαφορετική ομάδα στην Basket League. Άλλοι εννιά ξένοι παίκτες θα εμφανιστούν στο φετινό Πρωτάθλημα έχοντας ήδη προϋπηρεσία με δύο άλλες ομάδες στο παρελθόν. Πρόκειται για τους…

Λάκι Τζόουνς: Προμηθέας, ΠΑΟΚ, Άρης

Γκάρι ΜακΓκί: Κολοσσός, Κύμη, Άρης

Τόρλιν Φιτζπάτρικ: Απόλλων, Ρέθυμνο, Ήφαιστος

Σον Έβανς: Λαύριο, Προμηθέας, Ήφαιστος

Κέλσι Μπάρλοου: Τρίκαλα, ΑΕΚ, Κύμη

Άιβαν Άσκα: Ικαρος, ΠΑΟΚ, Κολοσσός

Μίλαν Μιλόσεβιτς: ΑΕΚ, Προμηθέας, Λαύριο

Ντεμάριους Μπολντς: Απόλλων, Λαύριο, Κύμη

Τόνι Μέιερ: Απόλλων, Λαύριο, Προμηθέας.

Πηγή: basketa.gr

To Top