ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τζόουνς στον Απόλλωνα, Ρέντικ στον Κολοσσό

Παίκτης του Απόλλωνα Πατρών θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Κρις Τζόουνς που προέρχεται από την Παρί Λεβαλουά.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

H ανακοίνωση των Πατρινών αναφέρει:

Ο Απόλλων Carna Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κρις Τζόουνς. Ο αθλητής έχει ύψος 1.78μ και είναι γεννημένος το 1991. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γαλλίας και την Παρί Λεβαλουά. Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1χρόνο.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κρις Τζόουνς στην «οικογένεια» του Απόλλωνα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

  • Ο Κολοσσός Ρόδου κινείται για να κλείσει το ρόστερ του και ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ-σέντερ, Γιοβόντε Ρέντικ. H ανακοίνωση αναφέρει:Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ Γιοβόντε Ρέντικ.

    Ο Reddic είναι γεννημένος στις 23 Μαΐου του 1992 και είναι ύψους 2,06μ. Είναι απόφοιτος του «VCU» και τη σεζόν 2014/15 αγωνίστηκε στην Ιταλία με τις Πέζαρο και Μπολόνια, ενώ την επόμενη ήταν στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA και τους Canton Charge, όπου μέτρησε 43 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 8,9 πόντους και 5,3 ριμπάουντ.

To Top