ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τηλεδιάσκεψη Χαριστέα με τους αθλητικούς διευθυντές της Ευρώπης!

Σημεία των καιρών και των αναγκαστικών προσαρμογών και για τον Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος θα συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη με τεχνικούς διευθυντές μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων σήμερα.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του ομόλογού του στην Μπενφίκα, Πέδρο Μάρκες και έχεις ως στόχο την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στην αγορά του ποδοσφαίρου από την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού. Στη συζήτηση θα κατατεθούν διάφορες απόψεις, ενδεχομένως και τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων που πλέον έχουν όλοι οι σύλλογοι με τον Χαριστέα, πέρα από την θέση που κατέχει στον Άρη να αποτελεί μια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί ότι αρχικά η συγκεκριμένη σύσκεψη είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην Ισπανία, αλλά όπως είναι λογικό η εξάπλωση του φονικού ιού δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο και τώρα οι τεχνικοί διευθυντές θα χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία με απώτερο σκοπό φυσικά να προτείνουν λύσεις στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και κυρίως στην παγκόσμια αγορά.

Όπως άλλωστε συνέβη χθες με την UEFA, σήμερα με την Superleague και γενικά διαδικασία που εφαρμόζεται κατά κόρον τις τελευταίες μέρες ανά τον κόσμο.

To Top