«Τηλεκατασκοπεία», βλέπουν Ολυμπιακό με Μονπελιέ οι κίτρινοι

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ξεκινάει και το πρόγραμμα μεταξύ άλλων προβλέπει και… «τηλεκατασκοπεία».

Οι κίτρινοι, τεχνικό τιμ και παίκτες θα δουν σήμερα τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του Πειραιά με την Μονπελιέ (9.45 μ.μ.). Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν ως «τελικό» το παιχνίδι με την γαλλική ομάδα και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, αν θέλουν να ελπίζουν στην πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης ακόμη και για το Europa League.

Σ εότι αφορά τα πλάνα του Ζαρντίμ, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Κάρολ (προβάλει ως φαβορί) ή ο Μέγιερι θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών. Στην άμυνα θεωρούνται σίγουροι οι Χολέμπας, Κοντρέρας και Μανωλάς, ενώ στο δεξί άκρο αναμένεται να ξεκινήσει ο Τοροσίδης.

Τη συγκεκριμένη θέση διεκδικεί ο Ντιακιτέ, ενώ υπάρχουν λίγες πιθανότητες ο «Τόρο» να πάει αριστερά και ο Χολέμπας να αγωνιστεί στα χαφ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Μοντέστο, ενώ ρόλο αντι-Ιμπαγάσα θα έχει ο Μασάντο.

Πιο μπροστά θα παίξουν ο Φουστέρ και ο Αμπντούν (ή Γκρέκο). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζεμπούρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φέισα, Ντιόγο, Μήτρογλου, Πάντελιτς και Λυκογιάννης. Στην Αθήνα έμειναν οι Ιμπαγάσα, Σιόβας, Παπάζογλου και Φετφατζίδης.

To Top