ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τηλεοπτικά Super League: Δύσκολα για κεντρική διαχείριση – Η στάση του Άρη

Δεν φαίνεται να προχωράει η σκέψη να επανέλθει η Super League σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος μετά και τη σημερινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής.

Μια τηλεδιάσκεψη που έγινε ουσιαστικά μόνο για αυτό το λόγο, αλλά για ακόμη μία φορά, κάποια απόφαση δεν πάρθηκε. Και ούτε πρόκειται, όπως όλα δείχνουν…

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης, όπως και ο Ατρόμητος, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τη Nova και εξ αρχής οι άνθρωποί του δεν ήταν ιδιαίτερα «ζεστοί» με το σενάριο της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά.

Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πιθανότατα θα κινηθούν ατομικά, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες ενδεχομένως να αναζητήσουν την… τύχη τους σε συλλογικό επίπεδο.

Τέλος, υπάρχει και η στάση των καναλιών, δηλαδή της Nova και της Cosmote. Που ούτε διατεθειμένες να δώσουν τα 60 εκατ. ευρώ που ζητάει η Super League φαίνονται, ούτε αποφασιστικές κινήσεις κάνουν για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το τελευταίο, πολλοί το συνδέουν και με τα δικαιώματα της Premier League για μετά το 2022, που θα κριθούν σύντομα. Λέγεται (και ειπώθηκε και στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της λίγκας), πως όποιο από τα δύο συνδρομητικά πάρει το αγγλικό πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να κινηθεί δυναμικά για να πάρει το ελληνικό.

To Top