Τηλεοπτικό το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο «καμίνι» της Μίκρας

Τηλεοπτική κάλυψη από τη NOVA θα έχει ο αγώνας της Δευτέρας ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ  (19:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1, στη Μίκρα και το γήπεδο αναμένεται να είναι «καμίνι» από τους φιλάθλους των «κίτρινων», που για μία ακόμα φορά θα είναι πιστοί στο ραντεβού τους με την ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «H τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα σε συνδυασμό με τον αντίπαλο έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο του Άρη.

Η αναμέτρηση της Δευτέρας (25/11, 19.00) με τον ΠΑΟΚ «κλέβει την παράσταση» στο πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής της Volleyleague, με τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση να θέλουν τη στήριξη του κόσμου, προκειμένου χέρι – χέρι η ομάδα να φτάσει στη νίκη και μέσω των τηλεοπτικών δεκτών να φτάσει σε όλη την Ελλάδα ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθευτεί έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο και θα πωλούνται στην τιμή των πέντε ευρώ. Έξω από τη Μίκρα θα βρίσκονται, πριν από την αναμέτρηση άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση, όσων θέλουν να προμηθευτούν το καρτελάκι διαρκείας. Υπενθυμίζουμε ότι οι τιμές των διαρκείας είναι οι εξής: Προνομιακή κάρτα GOLD 100E, Προνομιακή κάρτα SILVER 60E, Προνομιακή κάρτα BRONZE 30E, Προνομιακή κάρτα ΘΥΡΑΣ Α 10Ε».

Πηγή: www.arisac.gr

To Top