Τηλεπαιχνίδι στο Πακιστάν χαρίζει… μωρά!!!

Σε νέα επίπεδα έχει ανέλθει το κυνήγι της τηλεθέασης στο Πακιστάν: τηλεπαιχνίδι δίνει ως έπαθλο σε άτεκνους συμμετέχοντες μωρά, ενώ το πλήθος χειροκροτεί με ενθουσιασμό

Το αμφιλεγόμενο σόου προβάλλεται ζωντανά στην prime time ζώνη. Περίπου 500 άτομα από το κοινό καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων.

Στο τελευταίο επεισόδιο όμως, το οποίο παίχτηκε κατά τον ιερό για τους μουσουλμάνους μήνα του Ραμαζανιού οι φούρνοι μικροκυμάτων και τα ψυγεία που δίνονταν ως έπαθλα, αντικαταστάθηκαν από δύο κοριτσάκια, τα οποία δόθηκαν ως έπαθλο σε δύο ανύποπτα ζευγάρια που δεν μπορούσαν να τεκνοποιήσουν.

Τα κοριτσάκια που δόθηκαν ως… βραβεία, είχαν βρεθεί από τη μη κυβερνητική οργάνωση Chhipa Welfare Association, η οποία λέει πως αναλαμβάνει έως και 15 εγκαταλειμμένα παιδιά κάθε μήνα.

«Στην αρχή σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω πως μας δόθηκε αυτό το μωρό», δήλωσε η Suriya Bilqees, μητέρα, σήμερα, ενός μωρού δύο εβδομάδων. «Ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένη».

Μάλιστα η παραγωγή του παιχνιδιού σκοπεύει να χαρίσει τις επόμενες ημέρες ακόμη ένα μωρό, αγοράκι αυτή τη φορά.

«Τα Χριστούγεννα υπάρχει ο Άγιος Βασίλης που δίνει δώρα σε όλους, είναι σημαντικός για τους Χριστιανούς. Για μας το Ραμαζάνι είναι πολύ ιδιαίτερη περίοδος οπότε είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε τους ανθρώπους χαρούμενους και να τους επιβραβεύουμε», δήλωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής Aamir Liaquat Hussain.

«Αυτά τα μωρά θα μεγαλώσουν για να γίνουν παιδιά του δρόμου και να χρησιμοποιηθούν για επιθέσεις αυτοκτονίας. Προσπαθούμε να δώσουμε μια εναλλακτική», δήλωσε.

Ο παρουσιαστής του σόου έχει χαρακτηριστεί λόγιος της θρησκείας, αστέρας της τηλεόρασης και… σύμβολο του σεξ, αναφέρει το CNN. Ο ορμητικός τρόπος που συνδυάζει τη θρησκεία και την ψυχαγωγία συχνά προκαλεί αντιδράσεις.

Πηγή: ethnos.gr

To Top