Τηλεφωνικές υποσχέσεις για χορηγίες 900.000 ευρώ και… Αρβανιτίδη! Γιατί είναι δύσκολα τώρα για γενική συνέλευση

Από τη συνάντηση της Τετάρτης, φορέων, οργανωμένων και νομικών, απουσίαζε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης.

Από την ΚΜΑ παρόντες ήταν οι Μυσιρλής, Παπαδόπουλος, Χατζής και Ιωάννου, με τον Α.Σ να εκπροσωπείται από τον Ομηρο Φωτιάδη.

Υπήρξε πάντως τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Ο τελευταίος σύμφωνα με πληροφορίες διεμήνυσε πως μπορεί να βρει χορηγίες ύψους 900.000 ευρώ. Παράλληλα, άφησε ανοικτό το θέμα της εμπλοκής του Γιώργου Αρβανιτίδη (όπως έκανε στις πρόσφατες ραδιοφωνικές δηλώσεις του), παρότι ο τελευταίος δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Αρη.

Ειδικά στην περίπτωση Αρβανιτίδη, οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την περασμένη βδομάδα, αναφέρουν ότι ο γνωστός επιχειρηματίας, έχει ο ίδιος προσωπικά και επαγγελματικά κωλύμματα που δεν του επιτρέπουν την άμεση εμπλοκή του στον Άρη, ειδικά όσο δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και με τη Βέροια.

Από κει και πέρα, το να προκηρυχθούν τώρα γενικές συνελεύσεις σε ΚΜΑ και ΑΣ όπως ζητούσαν στην ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι, δεν είναι εφικτό αφού κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο. Άλλωστε, οι εξελίξεις μπορεί να “τρέξουν” (σε μια π.χ. ενδεχόμενη απόφαση για Γ’ εθνική) και μετά από ένα χρονικό διάστημα να δρομολογηθούν και καταστατικά οι όποιες ενέργειες.

 

To Top