ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τηλεφωνική υπόσχεση Κάλας: “Στα σκαριά συνεργασία με Χένες-Φόιχτ, αλλά και… Σερζ Ντιέ, με προϋπόθεση τη Football League”

Μετά την επιστολή την οποία απέστειλε στον Ερασιτέχνη Άρη ο Άλεξ Κάλας, με την οποία εκδήλωσε σε πρώτη φάση το ενδιαφέρον του να παραμείνει και τη νέα σεζόν, ο ομογενής επιχειρηματίας είχε χθες το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τάσο Οικονόμου.

Ο Άλεξ Κάλας ανέλυσε τηλεφωνικά στον πρόεδρο του ΑΣ το πλάνο του για την «επόμενη μέρα», ενημερώνοντας ότι σε περίπτωση που επιτευχθεί η άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ, έχει στα σκαριά συνεργασία με τους Ντίτερ Χένες και Βάλτερ Φόιχτ, που θα αναλάβουν, όπως διεμήνυσε, την αγωνιστική και διοικητική οργάνωση της νέας ΠΑΕ αντίστοιχα.

Ο πρώτος,  μάλιστα, θα ασχοληθεί κυρίως με την αναζήτηση και την στελέχωση του ρόστερ με παίκτες από το εξωτερικό και ειδικότερα από την αγορά της Ευρώπης. Επίσης, γνωστοποίησε ότι θα υπάρξει συνεργασία και με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Καβάλας και της Βέροιας, Σερζ Ντιέ, ο οποίος ασχολείται πλέον ως εκπρόσωπος παικτών από την Αφρική με ειδίκευση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Με την απαραίτητη υποσημείωση, φυσικά, ότι το πλάνο αυτό θα τεθεί σε εφαρμογή στην περίπτωση που ο Άρης αγωνιστεί από τη νέα χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ.  Σε αντίθετη περίπτωση, στο απευχές σενάριο της παραμονής των “κιτρινόμαυρων” στην τρίτη κατηγορία, εφόσον ο ομογενής επιχειρηματίας πάρει το χρίσμα από τον Ερασιτέχνη θα λειτουργήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με βάση τα περυσινά πρότυπα.

To Top