Τηλεφώνημα Κοβάσεβιτς σε Ραούλ Μπράβο και… συγγνώμη για τα Σέρβικα δημοσιεύματα!

Τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με την επίθεση που δέχτηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σχολίασε ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος τα χαρακτήρισε σενάρια χωρίς καμία βάση στην εφημερίδα “Marca”…

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο ίδιος ο Κοβάσεβιτς τηλεφώνησε στον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή και του ζήτησε… συγγνώμη για τα όσα αναφέρει ο Τύπος στην Σερβία, σχετικά με “εντολές που έδωσε ο Ραούλ για να γίνει η επίθεση”. Όπως του τόνισε δεν τον εκφράζουν και μάλιστα τα καταδίκασε!

Νωρίτερα, ο Ραούλ Μπράβο είχε δηλώσει στην ισπανική εφημερίδα:

Για την επίθεση στον Κοβάσεβιτς: «Πρόκειται για σενάρια που επηρεάζουν εμένα και την οικογένειά μου και μας πληγώνουν. Με πήρε τηλέφωνο ο Ντάρκο και με ρώτησε πώς είμαι με όλα αυτά που γράφονται. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν έχει καμία βάση αυτό το ρεπορτάζ. Ακόμα και για το Netflix θα ήταν υπερβολικό ένα τέτοιο σενάριο σαν αυτό που έφτιαξαν εδώ. Το έβγαλε ένα ροζ έντυπο στη Σερβία: ότι εγώ έδωσα εντολή για την δολοφονία του Κοβάσεβιτς. Θέλουν να πουλήσουν και αυτό πούλησε».

Για τη σχέση του με τον Κοβάσεβιτς: «Είναι πάρα πολύ καλή. Ξαναλέω ότι είναι μια τρέλα, είναι σενάριο χωρίς καμία βάση».

To Top