Τηλεφώνημα Μέσι στον Νεϊμάρ για να μην πάει στην Ρεάλ

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να επικοινώνησε με τον Νεϊμάρ και τον συμβούλευσε να μην πάει στη Ρεάλ, αλλά να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Τι αναφέρουν δημοσιεύματα για τις αποδοχές του.

φιλία τους είναι γνωστή από όταν οι δυο τους έπαιζαν στην Μπαρτσελόνα. Η τριπλέτα των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες πέρα από τις μαγικές στιγμές που είχαν εντός γηπέδου περνούσαν καλά και μακριά από αυτό. Ο Βραζιλιάνος έφυγε πριν δύο χρόνια για την Παρί, όμως η σχέση τους δεν χάλασε.

Τώρα ο Νέιμαρ φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Παρίσι και τρεις ομάδες μάχονται για την υπογραφή του.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους προσπαθούν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο. Οι δυο πρώτες έχουν το προβάδισμα, όμως καμία δεν θέλει να βάλει αυτή τη στιγμή το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει την Παρί. Αμφότερες, προσφέρουν παίκτες για να κατεβάσουν το κόστος μιας πιθανής μετακίνησης.

Την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα έχει ένα επιπλέον ατού. Όπως αποκαλύπτει η “Marca” ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε δράση στην υπόθεση του Βραζιλιάνου. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ φέρεται να επικοινώνησε με τον Νεϊμάρ και τον συμβούλευσε να μην πάει στη Ρεάλ, αλλά να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Το τι θα κάνει τελικά ο Νεϊμάρ δεν το γνωρίζουμε, πάντως ήδη φέρεται να έχει προτίμηση και την εκφράζει μέσα από τις αποδοχές που προτίθεται να ζητήσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βραζιλιάνος έχει ζητήσει διαφορετικά ποσά από τις ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει.

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται και η προτίμησή του στην Μπαρτσελόνα. Δημοσιεύματα τον θέλουν να ζητά ένα ποσό λίγο πάνω από τα 20 εκατομμύρια για να πει το “ναι” στους μπλαουγκράνα. Την ίδια ώρα από την Ρεάλ φέρεται να αξιώνει πάνω από 30 εκατομμύρια ετησίως.

To Top