«Τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Τσέφεριν για Elite διαιτητές»

Σε κορυφαίο επίπεδο, ξεπερνώντας το αθλητικό πλαίσιο, φαίνεται πως έχει φτάσει ο ντόρος για την διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικα στα Play – Offs της Stoiximan Super League. Αυτό τουλάχιστον υποστήριζει στο σημερινό της φύλλο, η εφημερίδα «Τα Νέα» και συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Στη στήλη του, ο έμπειρος δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της UEFA, θέτοντάς του ευθέως το θέμα με τα όσα συμβαίνουν στους αγώνες του πρωταθλήματος.

«Ο Πρωθυπουργος ζήτησε από τον κ. Τσέφεριν να αποστέλλονται στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθύνουν τους κρίσιμους για την τύχη του πρωταθλήματος, αγώνες των play-offs της Super League, διαιτητές από την ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας», αναφέρει χαρατηριστικά.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ του, συμπληρώνει πως ο πρόεδρος της UEFA «αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ειδικά μετά τις τελευταίες διαιτησίες ξένων διαιτητών και δεσμεύτηκε οτι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αίτημα».

 

To Top