Την άλλη Πέμπτη η απόφαση για τα στημένα

Την επόμενη Πέμπτη θα γνωστοποιηθούν οι ποινές των πρώτων 11 κατηγορούμενων για την υπόθεση των στημένων. Απολογήθηκαν την Πέμπτη οι τελευταίοι ενώ έγινε και συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής.

Την Πέμπτη (5/12) θα ανακοινωθούν οι ποινές των πρώτων 11 κατηγορούμενων για τα στημένα. Έπειτα από χρονικό διάστημα περίπου 2 μηνών ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η ακροαματική διαδικασία με την αγόρευση των συνηγόρων του Δημήτρη Δημητρίου (πράκτορας ΟΠΑΠ) και Γιώργου Χαβενετίδη (παίκτης στοιχήματος), οι οποίοι συντάχθηκαν με τις προτάσεις της εισαγγελέως, Βιργινίας Σακελλαροπούλου, για αθώωση των πελατών τους. Έτσι μετά από πρόταση της εισαγγελέως λογικά θα κυρηχθούν αθώοι.

Αμέσως μετά το τέλος των αγορεύσεων, η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στη 1 το μεσημέρι θα γίνουν γνωστές οι ποινές των Μάκη Ψωμιάδη, Γιάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνου Ριαβόγλου, Θωμά Μητρόπουλου, Γιώργου Χριστοβασίλη, Διονύση Κωτούλα, Περικλή Αμανατίδη, Σταύρου Ψωμιάδη, Βαγγέλη Αγγελή, Δημήτρη Δημητρίου και Γιώργου Χαβενετίδη. Η αρμόδια επιτροπή πάντως συνεδρίασε και την Πέμπτη για το συγκεκριμένο θέμα ενώ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι αποφάσεις θα προκύψουν.

πηγή: gazzetta.gr

To Top