ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Την απάντηση της Λας Πάλμας για Ματεό Γκαρσία περιμένει ο Άρης

Ο Άρης θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Ματέο Γκαρσία, έκανε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς για την απόκτηση του στην Λας Πάλμας και περιμένει πλέον την απάντηση του ισπανικού συλλόγου. 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Πρόκειται για 21χρονο Αργεντινό εξτρέμ που παρουσιάζεται θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ την περσινή σεζόν είχε 19 συμμετοχές στην Primera Division. Ήδη τα έχει βρει σε όλα με τους κίτρινους και το μόνο που απομένει για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη είναι να αποδεχτεί η ομάδα του την πρόταση ετήσιου δανεισμού που κατέθεσε ο Αρης.

Ο Γκαρσία, που ανήκει στη Λας Πάλμας, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Αλκορκόν, έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές. Ο Αργεντινός παίζει στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και μπορεί να προσφέρει ποιοτικές λύσεις, με το κύριο χαρακτηριστικό του να είναι η ταχύτητά του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ινστιτούτο, ενώ το 2016 πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και φόρεσε τη φανέλα της Λας Πάλμας στην Ισπανία.

Ο Ματέο Γκαρσία που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμενεθ, αναμένει τις εξελίξεις και από τον Αρη εκφράζουν την πεποίθησή τους πως ο ισπανικός σύλλογος θα ανάψει το “πράσινο φως” για την μετακίνησή του.

To Top