Την Δευτέρα (25/11) στις 19:00 το Άρης-ΠΑΟΚ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου και το «όχι», που εισέπραξαν οι άνθρωποι του Άρη στη χρησιμοποίηση του ΔΑΚ Ευόσμου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί κανονικά στη Μίκρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΑ: «Δευτέρα επτά το απόγευμα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Ο αγώνας θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας, ύστερα από την άρνηση του ΔΑΚ Ευόσμου για παραχώρηση του γηπέδου και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την τηλεόραση της NOVA.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης ο κόσμος του ΑΡΗ θα μπορεί να τα προμηθευτεί έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο και θα πωλούνται στην τιμή των πέντε ευρώ. Έξω από τη Μίκρα θα βρίσκονται, πριν από την αναμέτρηση άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν να προμηθευτούν το καρτελάκι διαρκείας. Υπενθυμίζουμε ότι οι τιμές των διαρκείας είναι οι εξής: Προνομιακή κάρτα GOLD 100E, Προνομιακή κάρτα SILVER 60E, Προνομιακή κάρτα BRONZE 30E, Προνομιακή κάρτα ΘΥΡΑΣ Α 10Ε».

To Top