ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Την (επαν)εμφάνιση των ξένων του χρειάζεται σήμερα ο Άρης

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Άρης θα αγωνιστεί χωρίς τους Μιλόσεβιτς και Ντραγκίτσεβιτς και αυτό το γεγονός από μόνο του καθιστά περισσότερο υπεύθυνους τους ενεργούς παίκτες για το επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Σαφώς και αμυντικά ο Άρης θα πρέπει να κρατήσει τον Κολοσσό χαμηλότερα από τον μέσο όρο των 74 πόντων που πετυχαίνει σε κάθε παιχνίδι, ωστόσο και επιθετικά οφείλει να είναι αποτελεσματικός ούτως ώστε να πάρει τη νίκη.

Σε αυτόν τον τομέα ο Σάββας Καμπερίδης θέλει να πάρει αρκετά πράγματα από τους Έλληνες παίκτες, όμως κυρίως περιμένει από τους υπόλοιπους τέσσερις ξένους παίκτες (Τσάλμερς, Σούλερ, Λιτλ, ΝτεΚόζι) να βγουν μπροστά και να ηγηθούν στο παραγωγικό κομμάτι της ομάδας.

Ο Τσάλμερς στα δύο τελευταία παιχνίδια σε Λάρισα και ΟΑΚΑ ήταν διψήφιος με 13 και 16 πόντους αντίστοιχα, αν και απέναντι στην ΑΕΚ ενεργοποιήθηκε κυρίως στο τέλος όταν είχε κριθεί το παιχνίδι. Ο Σούλερ ενώ κόντρα στη Λάρισα πέτυχε 18 πόντους δείχνοντας να βρίσκει ρυθμό, στο ΟΑΚΑ έπεσε ξανά σε χαμηλά επίπεδα, σκοράροντας 4 πόντους με μόλις τέσσερις προσπάθειες.

Και ο Λιτλ οφείλει να βρει τον καλό του εαυτό, καθώς παρά το καλό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (9,2 πόντοι σε πέντε ματς), στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει βάλει συνολικά 3 πόντους. Τέλος, ο προπονητής του Άρη περιμένει και από τον ΝτεΚόζι να «ανέβει» ξανά και να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του. Είναι ενδεικτικό πως στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες ο Αμερικανός κάνει 3,3 λάθη κατά μέσο όρο.

To Top