ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Την Κυριακή το “Κλεάνθης Βικελίδης” γεμίζει για το τέσσερα στα τέσσερα!

Η χθεσινή νίκη του Άρη ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τους “κιτρινόμαυρους” στο πρωτάθλημα και με την οποία όχι μόνο διατηρήθηκαν στην 5η θέση, αλλά αύξησαν και την διαφορά από τους διώκτες τους!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Επόμενος αντίπαλος του Άρη την ερχόμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, την Κυριακή 17/2, στις 18:00.

Ένας αγώνας πολύ σημαντικός για τον Άρη, καθώς είναι ο τελευταίος πριν την εξαιρετικά δύσκολη σειρά των ντέρμπι που ακολουθεί, αρχής γενομένης αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 24 του μήνα.

Ο κόσμος του Άρη αναμένεται να γεμίσει για μία ακόμα φορά φέτος το “Κλεάνθης Βικελίδης” προκειμένου να… σπρώξει την ομάδα στην 4η σερί νίκη και φυσικά να της δώσει την ψυχολογία για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν.

Άλλωστε η απογοήτευση και η πικρία των τελευταίων μηνών έχει κάνει στην άκρη με την ομάδα να δείχνει τις τελευταίες αγωνιστικές ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ικανοποιώντας πλήρως τον κόσμο της.

Το χθεσινό, λοιπόν, πάρτι που έγινε στην Τρίπολη με την ομάδα να αποθεώνει και να αποθεώνεται από τους εκατοντάδες εκδρομείς από την Θεσσαλονίκη -και όλη την Ελλάδα- ανανεώνεται για την Κυριακή στο γεμάτο Χαριλάου!

To Top