“Την νίκη εμείς ή… εμείς!”

Σενάρια, λόγια, θεωρίες. Όλα αυτά μπαίνουν στην άκρη. Ο Άρης σήμερα (7μ.μ.) έχει ένα και μοναδικό στόχο. “Την νίκη εμείς ή… εμείς”! Ξεκάθαρα πράγματα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετράει αρκετές επιστροφές βασικών παικτών και ετοιμάζει τα πλάνα της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι θέσεις για τις οποίες υπάρχει ερωτηματικό και κυρίως προβληματισμός από τον προπονητή των κίτρινων είναι δυο. Αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα, κι αυτή του φουνταριστού κυνηγού.

Η επιστροφή, Κοέλιο, Παπαστεριανού στο χώρο του κέντρου περιπλέκει σ΄ ένα βαθμό τα πράγματα, καθώς η παρουσία στην 11άδα για τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο θεωρείται δεδομένη. Ο δεύτερος αμυντικός μέσος θα είναι ένας εκ των Οικονομόπουλου, Κοέλιο, Παπαστεριανού, ενώ ο Πορτογάλος δοκιμάστηκε και στο δεξί άκρο της άμυνας μαζί με τους Καζναφέρη, Παπαζαχαρία.

Ο Κώστας Καζναφέρης θα αρχίζει το παιχνίδι είτε ως δεξί μπακ, είτε πιο προωθημένος ανάλογα με τις επιλογές μεσοεπιθετικά. Μπροστά από τον «ελεύθερο» Τάτο δοκιμάστηκανι οι τρεις επιθετικοί (Γιαννιώτας, Αγγελούδης, Διαμαντάκος). Αν επιλεγεί ο Διαμαντάκος ή ο Γιαννιώτας στην κορυφή, τότε αυτόματα θα μείνει εκτός Αγγελούδης ο οποίος είναι περισσότερο παίκτης περιοχής.

Αριστερά αμυντικά θα καλύψει ο Ζαραδούκας, ενώ το ποιος θα είναι παρτενέρ του Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας θα εξαρτηθεί από την θέση που θα αγωνιστεί ο Παπαζαχαριάς. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σωκράτης Διούδης.

Λόγω των πολλών απουσιών ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του Αστέρα ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Την ενδεκάδα της ομάδας της Τρίπολης θα αποτελέσουν – εκτός απροόπτου – οι Μπαντής, Κοντοές, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κάστελς, Σέτι, Ναβάρο, Κάφα, Φραγκουλάκης και Καλαντζής.

To Top