ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την ολλανδική Ντε Γκράαφσαπ αντιμετωπίζει σήμερα (20:00) ο Άρης

Στην περιοχή του Μαριενβέλντε θα μεταβεί σήμερα ο Άρης, προκειμένου το απόγευμα στις 20:00 (19:00 τοπική) να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Ολλανδική Ντε Γράαφσαπ, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων», κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, εκτός ελληνικών συνόρων.

Ο Πάκο Ερέρα μετά το φιλικό της περασμένης Παρασκευής με την Μπίρσοτ, σήμερα θα έχει την ευκαιρία να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα τα οποία θα είναι και πιο χρήσιμα, καθώς το ματς με τους Βέλγους, έγινε με μόλις δύο προπονήσεις να έχουν προηγηθεί. Αυτή τη φορά, έχοντας δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις στις προπονήσεις απέναντι σε έναν σαφέστατα καλύτερο αντίπαλο, πρόκειται να «τεστάρει» την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

Το θετικό για τον 64χρονο κόουτς, είναι πως θα τους έχει όλους στη διάθεσή του, ενώ για πρώτη φορά με τα «κιτρινόμαυρα» θα αγωνιστεί, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό φιλικό: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Κουέστα, Κολάσο, Γκαρσία, Σόουζα, Ντιγκινί, Βέλεθ, Μπάσα, Ματίγια, Μενέντεθ, Μιλούνοβιτς, Ναζλίδης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης, Σταμπουλίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάννης.

To Top